Select Page

Apoi este evaluat și clasificat, de preferință după numere, astfel încât să ne fie mai ușor de înțeles.

Merită să privim Austria, Europa și lumea din afară.

Denksport Vineri, 23 octombrie 2015 22:58

Raport

Majorității oamenilor de aici nu le pasă cu adevărat de persoana din spatele momentelor. Prima impresie contează. Apoi este evaluat și clasificat, de preferință după numere, astfel încât să ne fie mai ușor de înțeles. Chiar mai bine în euro, astfel încât toată lumea să o poată înțelege. Respectul a devenit un cuvânt străin pentru noi. Nu numai respect pentru cei care caută ajutor, ci și pentru cei care ajută.

OberonSat., 24 octombrie 2015 8:41

Raport

Nu mă văd aici într-o misiune diplomatică, dar totuși vreau să scap de acest lucru. Deși nu cunosc personal niciun utilizator, îndrăznesc să spun că doar foarte puțini sunt în afară pentru a face rău refugiaților care vin la noi. Nu suntem indiferenți față de acești oameni, dar o situație ne poate și copleși, pentru că – NOI suntem doar oameni. * Pot …

OberonSat., 24 octombrie 2015 8:41

Raport

…întreabă unde sunt rădăcinile TALE? Nu vreau să spun atât de rău, ci doar mă interesează. 🙂

honestySat., 24 octombrie 2015 19:11

Raport

Nu aveți nicio problemă cu un număr acceptabil de refugiați reali dacă aceștia se adaptează necondiționat la cultura noastră. (Fără burqa, fără excepții în școli precum înot și articole de acoperit capul, egalitatea de gen, fără tendințe și tendințe salafiste) Dacă încălcați acest lucru, expulzați imediat, fără niciun fel de insuficiențe sau insecte!

DenksportSat., 24 octombrie 2015 19:30

Raport

Fără acoperire completă, ok, în public, pentru că există de fapt o interdicție de mascare. Excepții în școli sau înot? Deci, cel mai bine este ca toată lumea să aibă din nou uniformă școlară sau altceva, atunci nu va mai exista agresiune.? Văd în fiecare zi că copiii musulmani în general nu ar merge la înot. Vedem egalitatea de gen în Austria Superioară.

DenksportSat., 24 octombrie 2015 19:35

Raport

Eu vin dintr-o mică fermă montană din Tirolul de Sud, sunt în Viena de 11 ani și EPU de 3 ani.

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Vineri, 23 octombrie 2015 16:03

Raport

răspuns

Pentru a fi sincer, acest Kurz crede că știe soluția. Este atât de greu de înțeles că majoritatea austriecilor doresc închiderea granițelor? Mai întâi vor ca Rusia să se joace de-a lungul timpului, apoi se joacă de-a lungul timpului, apoi nu mai vor asta … pfff o grămadă de ………………

xillomirkoFri., 23 octombrie 2015 3:25 pm

Raport

răspuns

Și acest tânăr bungee ar trebui să fie noua speranță a ÖVP-ului. Acest Bürscherl este mai rău decât Mikl-Leitner cu o „Fortress Europe”.

neusiedlerseeFri., 23 octombrie 2015 14:12

Raport

răspuns

Calculează estul. Guvernul cu faptul că oamenii sunt chiar mai proști decât membrii lor și nu-și amintesc nimic din ce au spus acum 1 săptămână: Fără garduri, garduri: toată lumea poate veni, nu toată lumea poate veni; Spațiu suficient, nu mai avem spațiu; ne înregistrăm cu toții, nu le putem înregistra pe toate …farmacie preț reduslim Dar puteți face totul cu noi, așteptați totul de la noi. Vă mulțumim pentru asta.

neusiedlerseeFri., 23 octombrie 2015 14:04

Raport

răspuns

Klug spune că ne putem baza 100% pe armata noastră. A vrut să spună un atac din Liechtenstein? Pentru că soldații nu pot face față celor câteva mii de refugiați neînarmați. În calitate de „strateg amator” emerit, adică un serviciu militar complet instruit, cei 1.500 de băieți din jurul unui Alzerl mi se par prea puțin. Dar inteligentul știe întotdeauna totul mai bine, retrospectiv.

OberonFr., 23 octombrie 2015 1:35 p.m.

Raport

Toate acestea le datorăm mamei vitrege „foarte amabilă” Angela Merkel, care a început un flux de refugiați către Europa cu o singură frază. Ea încă insistă asupra declarației sale la momentul respectiv – nimeni nu va fi trimis înapoi – dar acum încearcă cu disperare să se retragă. Faptul este că deportările sunt în discuție. Vor fi și ele realizate? Cine știe…..

OberonFr., 23 octombrie 2015 13:38

Raport

….Dacă trimiteți refugiații în propria călătorie spre casă (!), Unii dintre ei vor decide probabil în mod spontan în favoarea Austriei. Nu trebuie să analizez motivele pentru acest lucru aici, dar un lucru este sigur, nu din simpatie pentru noi și țara noastră.

neusiedlerseeFri., 23 octombrie 2015 1:47 p.m.

Raport

Noi + politicienii știm toate acestea. Numai că noi nu avem putere și politicienii nu au curaj. Deci, lăsați victima, Europa, să se scufunde în noroiul din fața ochilor noștri.

OberonFr., 23 octombrie 2015 16:04

Raport

Dacă există neliniște în populație, consilierul de relaxare acum destul de uzat apare imediat, ca la o apăsare de buton, șoptind infanteriei comune cu o voce de șapte dulci: „… totul este bine, ești pe mâini bune cu noi …”. Din păcate, cu majoritatea politicienilor noștri, avem de-a face cu semenii slabi, supuși și lași. Ar …

OberonFr., 23 octombrie 2015 16:05

Raport

… Dacă tratatul de stat este în așteptare AZI, ar trebui – împreună cu acești politicieni – să mai trăim în robie.

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

günzaFr., 23 octombrie 2015 10:19

Raport

Asta înseamnă doar că nu primim refugiații prin țara noastră atât de repede cât Germania îi împinge înapoi la noi. Germanii aleg de acolo conform devizei. Cei BUNI au voie să rămână cei răi sunt dați Austriei. Dintr-o dată avem o altă problemă. Mulțumesc, cancelar Feigmann

neusiedlerseeFri., 23 octombrie 2015 1:50 p.m.

Raport

Acesta ar trebui să fie estul. El și experții săi nu știu nimic despre asta și încă nu s-au gândit la asta din cauza lipsei premiselor necesare. Cancelarul federal Viena I este suficient ca adresă

neusiedlerseeFri., 23 octombrie 2015 13:54

Raport

Și chiar dacă numai băieții buni au voie să rămână (vă referiți la cei care au dreptul?), Este imposibil. Pentru că va fi în jur de 2,5 milioane în 2015 anul viitor. Cine ar trebui să aibă grijă de ei unde? Și cine îndrăznește să ia măsuri legale împotriva lor. Poliția nu îndrăznește să facă asta acum. Ne este dor de jandarmerie?

OberonFr., 23 octombrie 2015 16:24

Raport

Cu privire la. Incalca legea. O gamă largă de comportament este posibilă între asprimea inumană și indulgența extremă. Cam ciudat că ar trebui menționat acest lucru. Nu există șuruburi pentru hoții de cârnați, ci – deportarea imediată a criminalilor violenți sau a teroriștilor. În mod realist, experimentăm doar câteva „greșeli” de la căutătorii noștri de protecție …

OberonFr., 23 octombrie 2015 16:24

Raport

… Refugiații, „șoaptele” politice și mass-media controlate corespunzător se ocupă de asta. Atât de mult pentru presa gratuită și independentă (?)!

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Vineri, 23 octombrie 2015 09:54

Raport

Tot ce trebuie să faceți este să nu mai plătiți beneficii sociale fastuoase, iar afluxul să se usuce imediat. Nu este nevoie de o „Cetate Europa”.

gustigustiFr., 23 octombrie 2015 10:19 am

Raport

Absolut corect! Nu suntem biroul social mondial

giuseppeverdiFr., 23 octombrie 2015 12:38 pm

Raport

Aceasta este singura măsură corectă. Beneficiile sociale au dispărut! Atunci nu mai avem nevoie de garduri pentru că ele se întorc de bună voie și gardurile le-ar îngreuna revenirea. Departe de beneficiile sociale. Dacă mergeți la medic – cu excepția copiilor – mai întâi banii, apoi tratamentul. Cât de repede se va usca râul!

neusiedlerseeFri., 23 octombrie 2015 13:43

Raport

Nimeni nu s-a întors în mod voluntar. Nu vei lăsa pe nimeni să moară pe stradă. Sau vrem să devenim India, voi care eliberați cu grabă ceva din cutia computerului dvs.? Chiar și fără sprijin, refugiații încă trăiesc mai bine cu noi decât acolo unde erau. Dragii oameni, este prea târziu: 7.000 ieri, 5.000 astăzi. Utilizați ajutorul de matematică, dacă este necesar. Atunci gândiți + gândiți înainte.

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

pagina 2 din 3

înapoi

  • 1

  • 2

  • 3

continua

Deodată totul s-a întâmplat foarte repede. După ce Vladimir Putin a cerut luni o „coaliție anti-Hitler” în fața Adunării Generale a ONU, adică o acțiune internațională coordonată împotriva Statului Islamic în Siria, Rusia a început singură cu atacuri aeriene în țara războiului civil miercuri. News.at explică în cinci puncte calculul din spatele acestuia, de ce Siria este atât de importantă pentru Rusia și cum merg lucrurile acum.

Ce s-a întâmplat

În ultimele săptămâni, Rusia a mutat mai multe trupe și echipamente, inclusiv tancuri, artilerie, elicoptere, drone și avioane de luptă, în Siria. Rusia a fost întotdeauna unul dintre cei mai puternici aliați ai domnitorului sirian Bashar al-Assad, dar chiar și în acest context, mișcările masive de trupe din ultimele timpuri au fost izbitoare. “Un avion militar rus aterizează în fiecare dimineață la baza Hmeimim în ultimele două săptămâni”, a declarat un reprezentant militar sirian agenției de știri AFP în urmă cu câteva zile. Baza Hmeimim se află la 25 de kilometri sud de Latakia, una dintre puținele cetăți rămase din Assad.

© SERGEI CHIRIKOV / AFP / Getty Images Vechi aliați: Vladimir Putin și Bashar al-Assad

Luni, în discursul său adus Adunării Generale a ONU, președintele Vladimir Putin a cerut încă o dată o coaliție internațională pentru a lupta împotriva Statului Islamic. Putin a descris coaliția anti-hitleristă din cel de-al doilea război mondial ca model. SUA au reacționat cu precauție, după care Putin, după o cerere a lui Assad, a primit undă verde pentru atacurile aeriene din Siria miercuri de la Consiliul Federației.

care a început și la scurt timp după aceea

.

Ce spune Putin

Pentru președintele rus, lucrul cu regimul Assad este singura modalitate de a împinge jihadiștii înapoi și de a pune capăt războiului civil din Siria. Prin urmare, Rusia va sprijini armata siriană până când își va încheia lupta împotriva rebelilor, a spus miercuri Putin. Președintele rus vede prăbușirea Libiei și a Irakului ca exemple principale ale intervențiilor eșuate ale Occidentului și dorește să prevină un scenariu similar în Siria. În opinia sa, doar o abordare coordonată cu regimul Assad poate împiedica Siria să se transforme într-o zonă de control incontrolabilă pentru extremiștii islamiști.

Ce se află în spatele ei

Faptul este că Assad a căzut în defensivă în al cincilea an al războiului civil. Numai în primele șase luni ale acestui an, trupele guvernamentale au pierdut accesul la încă 16 la sută din suprafața pe care o controlau – și deja puternic decimată -.

© APA / Martin Hirsch

Dar îngrijorările cu privire la un „stat eșuat” din Siria sunt cel mult o parte a adevărului. Pentru Putin, este vorba și despre influența sa în lume – și despre preocupări concrete cu privire la securitatea internă a Rusiei. Acest lucru este confirmat și de primele rapoarte ale atacurilor aeriene rusești, după care avioanele lui Putin au bombardat mai degrabă pozițiile statului islamic decât cele ale rebelilor mai moderați din regiunea Homs.

Pe de o parte, Rusia nu este doar ultimul susținător rămas al lui Assad alături de Iran, dar, pe de altă parte, Siria este, de asemenea, singura țară din regiune care este prietenoasă cu Moscova. De exemplu, Rusia are de mult timp o bază navală în Tartus, la 90 de kilometri sud de cetatea Latakia a lui Assad – singura bază a Rusiei în Marea Mediterană.

Pe de altă parte, se estimează că până la 7.000 de luptători ceceni se luptă de partea Statului Islamic din Siria. Acestea ar reprezenta o amenințare masivă pentru pacea relativă care prevalează în prezent în Caucaz dacă se întorc în patria lor din războiul civil. “De ce ar trebui să așteptăm până vin acasă, ar fi bine să-l ajutăm pe Assad să-i lupte pe teren în Siria”, a declarat Putin pentru radiodifuzorul american CBS.

Cum reacționează SUA

În prezent, acestea sunt vizibil pasive. În discursul său adresat ONU luni, președintele Barack Obama a subliniat din nou că „după atâta vărsare de sânge și sacrificare” nu se poate reveni pur și simplu la statu quo și că o tranziție către o nouă conducere în Siria este inevitabilă. Într-un interviu acordat marți pentru MSNBC, ministrul de externe John Kerry a vorbit despre o „tranziție ordonată” a puterii în Siria – dar un astfel de transfer trebuie să îl implice în mod inevitabil pe Assad.

© APA / EPA / Chip Somodevilla Barack Obama pare să se aplece

În caz contrar, reacția americană este limitată deocamdată la discutarea operațiunilor aeriene ale celor două puteri nucleare, astfel încât avioanele lor să nu se împiedice reciproc. SUA zboară atacuri aeriene asupra pozițiilor IS în Siria de acum un an.

Miercuri seara, cei doi miniștri de externe John Kerry și Sergei Lavrov au convenit discuții la New York cu privire la modul de procedare, care ar putea începe joi.

Cum merge

În acest moment există multe indicii că planul lui Putin de a menține regimul Assad la putere – chiar dacă este doar într-un „nucleu Sirian” de pe coasta mediteraneană – ar putea avea succes. În ultimele săptămâni, Europa și-a dat seama că probabil nu va exista o soluție în Siria fără Assad. “Trebuie să vorbim cu mulți actori, inclusiv cu Assad”, a declarat cancelarul german Angela Merkel la summitul special al UE privind criza refugiaților săptămâna trecută. Și ministrul austriac de externe Sebastian Kurz a făcut deja o declarație similară. Deși crimele lui Assad nu trebuie uitate, el se află pe aceeași parte cu Occidentul în lupta împotriva IS, a spus Kurz la începutul lunii septembrie.

Acum se pare că și SUA sunt pe cale să înceapă acest curs. Putin a creat din nou fapte.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

11223344 Vineri, 02 Oct 2015 00:33

Raport

răspuns

putinul face ceea ce modestul eu era prea prost sau prea putin. când ajunge la linie (nu este) este eroul din lume și este ami în po. atât de mult pentru puțin. mai bine un putin decat zece lasi

neusiedlersee joi, 01 octombrie 2015 20:30

Raport

răspuns