Select Page

Στη συνέχεια, αξιολογείται και ταξινομείται, κατά προτίμηση με αριθμούς, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να καταλάβουμε.

Αξίζει να κοιτάξουμε την Αυστρία, την Ευρώπη και τον κόσμο από έξω.

Ντένκσπορτ Παρ. 23 Οκτωβρίου 2015 10:58 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Οι περισσότεροι εδώ δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το άτομο πίσω από τις στιγμές. Η πρώτη εντύπωση μετράει. Στη συνέχεια, αξιολογείται και ταξινομείται, κατά προτίμηση με αριθμούς, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να καταλάβουμε. Ακόμα καλύτερα σε ευρώ, ώστε όλοι να το καταλάβουν. Ο σεβασμός έχει γίνει ξένη λέξη για εμάς. Όχι μόνο σεβασμός για όσους ζητούν βοήθεια, αλλά και για εκείνους που βοηθούν.

OberonSat., 24 Οκτωβρίου 2015 8:41 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Δεν βλέπω τον εαυτό μου εδώ σε διπλωματική αποστολή, αλλά εξακολουθώ να θέλω να το ξεφορτωθώ. Παρόλο που δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους χρήστες, τολμώ να πω ότι μόνο λίγοι είναι έξω για να βλάψουν τους πρόσφυγες που έρχονται σε εμάς. Δεν είμαστε αδιάφοροι σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά μια κατάσταση μπορεί επίσης να μας κατακλύσει, γιατί – Εμείς είμαστε μόνο άνθρωποι. * Επιτρέψτε μου …

OberonSat., 24 Οκτωβρίου 2015 8:41 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

…ρωτήστε πού είναι οι ρίζες ΣΑΣ; Δεν το εννοώ άσχημα, με ενδιαφέρει απλώς. 🙂

honestySat., 24 Οκτωβρίου 2015 7:11 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Μην έχετε κανένα πρόβλημα με έναν αποδεκτό αριθμό πραγματικών προσφύγων εάν προσαρμοστούν άνευ όρων στον πολιτισμό μας. (Χωρίς μπούρκα, χωρίς εξαιρέσεις σε σχολεία όπως κολύμπι και καλύμματα κεφαλής, ισότητα των φύλων, χωρίς τάσεις και τάσεις Salafist)

DenksportSat., 24 Οκτωβρίου 2015 7:30 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Δεν υπάρχει πλήρης κάλυψη, εντάξει, δημόσια, επειδή στην πραγματικότητα υπάρχει απαγόρευση της κάλυψης. Εξαιρέσεις σε σχολεία ή κολύμπι; Επομένως, είναι καλύτερο για όλους να έχουν ξανά μια σχολική στολή ή κάτι τέτοιο, τότε δεν θα υπάρχει πλέον εκφοβισμός. Το βλέπω κάθε μέρα ότι τα μουσουλμανικά παιδιά γενικά δεν θα κολυμπούσαν είναι απλώς μια εφεύρεση! Βλέπουμε την ισότητα των γυναικών στην Άνω Αυστρία.

DenksportSat., 24 Οκτωβρίου 2015 7:35 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Προέρχομαι από ένα μικρό ορεινό αγρόκτημα στο Νότιο Τιρόλο, είμαι στη Βιέννη για 11 χρόνια και EPU για 3 χρόνια τώρα.

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Παρ. 23 Οκτωβρίου 2015 4:03 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Για να είμαι ειλικρινής, αυτός ο Kurz πιστεύει ότι γνωρίζει τη λύση. Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε ότι η πλειονότητα των Αυστριακών θέλει να κλείσουν τα σύνορα; Πρώτα θέλουν η Ρωσία να παίξει μαζί, μετά να παίξει μαζί, τότε δεν την θέλει ξανά … παρακαλώ μια δέσμη ………………

xillomirkoFri., 23 Οκτωβρίου 2015 3:25 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Και αυτό το νεαρό bungee θα πρέπει να είναι η νέα ελπίδα του ÖVP. Αυτό το Bürscherl είναι χειρότερο από το Mikl-Leitner με ένα «Φρούριο Ευρώπη». Τώρα ο Strache ξεπερνά ακόμη περισσότερο προς τα δεξιά.

neusiedlerseeFri., 23 Οκτωβρίου 2015 2:12 μ.μ.reduslim να αγοράσετε

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Υπολογίζει την ανατολή. Κυβέρνηση με το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι ακόμα πιο ανόητοι από τα μέλη τους και δεν θυμούνται τίποτα που είπαν πριν από 1 εβδομάδα: Χωρίς φράχτες, φράχτες: όλοι μπορούν να έρθουν, δεν μπορούν όλοι να έρθουν. Αρκετά χώρο, δεν έχουμε περισσότερο χώρο. όλοι εγγραφούμε, δεν μπορούμε να τα εγγράψουμε όλα … Αλλά μπορείτε να κάνετε τα πάντα μαζί μας, να περιμένετε τα πάντα από εμάς. Σας ευχαριστούμε για αυτό.

neusiedlerseeFri., 23 Οκτωβρίου 2015 2:04 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Ο Klug λέει ότι μπορούμε να βασιστούμε 100% στον στρατό μας. Εννοούσε επίθεση από το Λιχτενστάιν; Επειδή οι στρατιώτες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις λίγες χιλιάδες άοπλους πρόσφυγες. Ως ομότιμος “ερασιτέχνης στρατηγικός”, δηλαδή ένας πλήρως εκπαιδευμένος στρατιωτικός υπάλληλος, τα 1.500 αγόρια γύρω από ένα Alzerl φαίνονται πολύ λίγα για μένα. Αλλά ο έξυπνος ξέρει πάντα τα πάντα καλύτερα, αναδρομικά.

OberonFr., 23 Οκτωβρίου 2015 1:35 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Οφείλουμε όλα αυτά στην «πολύ ευγενική» μητριά Angela Merkel, η οποία ξεκίνησε μια ροή προσφύγων προς την Ευρώπη με μία μόνο πρόταση. Εξακολουθεί να επιμένει στη δήλωσή της εκείνη τη στιγμή – κανείς δεν θα σταλεί πίσω – αλλά τώρα προσπαθεί απεγνωσμένα να επιστρέψει. Το γεγονός είναι ότι οι απελάσεις βρίσκονται υπό συζήτηση. Θα πραγματοποιηθούν επίσης; Ποιός ξέρει…..

OberonFr., 23 Οκτωβρίου 2015 13:38

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

….Εάν στείλετε τους πρόσφυγες στο δικό τους ταξίδι στο σπίτι (!), Μερικοί από αυτούς πιθανότατα θα αποφασίσουν αυθόρμητα υπέρ της Αυστρίας. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στους λόγους για αυτό εδώ, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, όχι από συμπάθεια για εμάς και τη χώρα μας.

neusiedlerseeFri., 23 Οκτωβρίου 2015 1:47 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Εμείς + οι πολιτικοί το γνωρίζουμε όλα αυτά. Μόνο δεν έχουμε δύναμη και οι πολιτικοί δεν έχουν θάρρος. Αφήστε λοιπόν το θύμα, την Ευρώπη, να βυθιστεί στη λάσπη μπροστά στα μάτια μας.

OberonFr., 23 Οκτωβρίου 2015 4:04 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Εάν υπάρχει αναταραχή στον πληθυσμό, ο τώρα αρκετά φορεμένος σύμβουλος ανακούφισης εμφανίζεται αμέσως, σαν να πατάτε ένα κουμπί, ψιθυρίζοντας στο κοινό πεζικό με μια επτά γλυκιά φωνή: “… όλα είναι καλά, είστε σε καλά χέρια μαζί μας …”. Δυστυχώς, με τους περισσότερους πολιτικούς μας αντιμετωπίζουμε αδύναμους, υποτακτικούς και δειλούς συναδέλφους. Θα το …

OberonFr., 23 Οκτωβρίου 2015 4:05 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

… Εάν η κρατική συνθήκη εκκρεμεί ΣΗΜΕΡΑ, θα πρέπει – με αυτούς τους πολιτικούς – να συνεχίσουμε να ζούμε υπό δουλεία.

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

günzaFr., 23 Οκτωβρίου 2015 10:19 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Αυτό σημαίνει απλώς ότι δεν περνάμε τους πρόσφυγες από τη χώρα μας τόσο γρήγορα όσο η Γερμανία τους ωθεί πίσω μας. Οι Γερμανοί επιλέγουν από εκεί ανάλογα με το σύνθημα. Τα αγαθά επιτρέπεται να μείνουν, τα κακά δίδονται στην Αυστρία. Ξαφνικά έχουμε ένα άλλο πρόβλημα. Ευχαριστώ, καγκελάριος Feigmann

neusiedlerseeFri., 23 Οκτωβρίου 2015 1:50 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Αυτό πρέπει να είναι η ανατολή. Αυτός και οι ειδικοί του και μέσα τους δεν ξέρουν τίποτα γι ‘αυτό και δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα λόγω της έλλειψης απαραίτητων προϋποθέσεων. Ομοσπονδιακή καγκελάριος Βιέννη I αρκεί ως διεύθυνση

neusiedlerseeFri., 23 Οκτωβρίου 2015 13:54

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Και ακόμη κι αν επιτρέπεται να μείνουν μόνο οι καλοί άντρες (εννοείτε αυτούς που δικαιούνται;), αυτό είναι αδύνατο. Επειδή θα είναι περίπου 2,5 εκατομμύρια το 2015 το επόμενο έτος. Ποιος πρέπει να τους φροντίσει πού; Και ποιος τολμά να αναλάβει νομική δράση εναντίον τους. Η αστυνομία δεν τολμά να το κάνει ήδη. Μας λείπει η χωροφυλακή;

OberonFr., 23 Οκτωβρίου 2015 4:24 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Σχετικά με. Παραβαίνουν το νόμο. Ένα ευρύ φάσμα συμπεριφοράς είναι δυνατό μεταξύ απάνθρωπης σκληρότητας και ακραίας επιείκειας. Κάτι περίεργο που πρέπει να αναφερθεί. Δεν υπάρχουν βίδες για κλέφτες λουκάνικων, αλλά – άμεση απέλαση βίαιων εγκληματιών ή τρομοκρατών. Ρεαλιστικά μιλώντας, βιώνουμε μόνο μερικά “λάθη” από τους αιτούντες προστασία μας …

OberonFr., 23 Οκτωβρίου 2015 4:24 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

… Πρόσφυγες, πολιτικοί «ψίθυροι» και κατάλληλα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης το φροντίζουν. Τόσο για τον ελεύθερο και ανεξάρτητο (?) Πατήστε!

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Παρ. 23 Οκτωβρίου 2015 9:54 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σταματήσετε να πληρώνετε πλούσια κοινωνικά οφέλη και η εισροή θα στεγνώσει αμέσως. Δεν υπάρχει ανάγκη για μια «Ευρώπη φρούριο».

gustigustiFr., 23 Οκτωβρίου 2015 10:19 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Απόλυτο δίκιο! Δεν είμαστε το Παγκόσμιο Κοινωνικό Γραφείο

giuseppeverdiFr., 23 Οκτωβρίου 2015 12:38 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Αυτό είναι το μόνο σωστό μέτρο. Οι κοινωνικές παροχές χάθηκαν! Τότε δεν χρειαζόμαστε πλέον φράχτες γιατί επιστρέφουν εθελοντικά και οι φράκτες θα δυσκολευόταν να επιστρέψουν. Μακριά με τα κοινωνικά οφέλη. Αν πάτε στο γιατρό – με εξαίρεση τα παιδιά – πρώτα τα χρήματα και μετά τη θεραπεία. Πόσο γρήγορα θα στεγνώσει η ροή!

neusiedlerseeFri., 23 Οκτωβρίου 2015 1:43 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Κανείς δεν επέστρεψε εθελοντικά. Κανείς δεν θα πεθάνει στο δρόμο. Ή θέλουμε να γίνουμε Ινδία, εσείς που απελευθερώνετε βιαστικά κάτι από το κουτί του υπολογιστή σας; Ακόμα και χωρίς υποστήριξη, οι πρόσφυγες εξακολουθούν να ζουν καλύτερα μαζί μας από ό, τι ήταν. Αγαπητοί άνθρωποι, είναι πολύ αργά: 7.000 χθες, 5.000 σήμερα. Χρησιμοποιήστε τον μαθηματικό βοηθό εάν είναι απαραίτητο. Τότε σκεφτείτε + σκεφτείτε μπροστά.

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

σελίδα 2 από 3

πίσω

  • 1

  • 2

  • 3

να συνεχίσει

Ξαφνικά όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Αφού ο Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε έναν «αντι-Χίτλερ συνασπισμό» μπροστά στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών τη Δευτέρα, δηλαδή, συντονισμένη διεθνή δράση κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, η Ρωσία ξεκίνησε μεμονωμένα με αεροπορικές επιθέσεις στη χώρα του εμφυλίου πολέμου την Τετάρτη. Το News.at εξηγεί σε πέντε σημεία τον υπολογισμό πίσω από αυτό, γιατί η Συρία είναι τόσο σημαντική για τη Ρωσία και πώς τα πράγματα πάνε τώρα.

Τι συνέβη

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Ρωσία μεταφέρει περισσότερα στρατεύματα και εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων δεξαμενών, πυροβολικού, ελικοπτέρων, drone και μαχητικών αεροσκαφών, στη Συρία. Η Ρωσία υπήρξε ανέκαθεν ένας από τους ισχυρότερους συμμάχους του συριακού κυβερνήτη Μπασάρ αλ Άσαντ, αλλά ακόμη και σε αυτό το πλαίσιο, τα μαζικά κινήματα στρατευμάτων των τελευταίων χρόνων ήταν εντυπωσιακά. “Για δύο εβδομάδες τώρα, ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροπλάνο προσγειώνεται κάθε πρωί στη βάση Hmeimim”, δήλωσε ένας στρατιωτικός εκπρόσωπος της Συρίας στο πρακτορείο ειδήσεων AFP πριν από λίγες ημέρες. Η βάση Hmeimim βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια της Latakia, ένα από τα λίγα υπολείμματα προπύργια του Άσαντ.

© SERGEI CHIRIKOV / AFP / Getty Images Παλαιοί σύμμαχοι: Βλαντιμίρ Πούτιν και Μπασάρ αλ Άσαντ

Στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε για άλλη μια φορά έναν διεθνή συνασπισμό στον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους. Ο Πούτιν περιέγραψε τον αντι-Χίτλερ συνασπισμό στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο ως πρότυπο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντέδρασαν προσεκτικά, μετά από αυτό, μετά από αίτημα του Άσαντ, ο Πούτιν έλαβε το πράσινο φως για αεροπορικές επιθέσεις στη Συρία την Τετάρτη από το Συμβούλιο Ομοσπονδίας.

που ξεκίνησε επίσης λίγο μετά

.

Τι λέει ο Πούτιν

Για τον Ρώσο πρόεδρο, η συνεργασία με το καθεστώς Άσαντ είναι ο μόνος τρόπος για να ωθήσει πίσω τους τζιχαντιστές και να τερματίσει τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία. Ως εκ τούτου, η Ρωσία θα στηρίξει τον συριακό στρατό έως ότου τερματίσει τον αγώνα της ενάντια στους αντάρτες, δήλωσε ο Πούτιν την Τετάρτη. Ο Ρώσος πρόεδρος βλέπει την κατάρρευση της Λιβύης και του Ιράκ ως πρωταρχικά παραδείγματα αποτυχημένων παρεμβάσεων από τη Δύση και θέλει να αποτρέψει ένα παρόμοιο σενάριο στη Συρία. Κατά τη γνώμη του, μόνο μια προσέγγιση συντονισμένη με το καθεστώς του Άσαντ μπορεί να εμποδίσει τη Συρία να μετατραπεί σε μια ανεξέλεγκτη σκηνοθεσία για ισλαμιστές εξτρεμιστές.

Τι είναι πίσω από αυτό

Το γεγονός είναι: Ο Άσαντ έπεσε στην άμυνα κατά το πέμπτο έτος του εμφυλίου πολέμου. Μόνο τους πρώτους έξι μήνες του τρέχοντος έτους, τα κυβερνητικά στρατεύματα έχασαν την πρόσβαση σε περαιτέρω 16 τοις εκατό της περιοχής που ελέγχουν – και έχουν ήδη αποδεκατιστεί – περιοχή.

© APA / Martin Hirsch

Όμως οι ανησυχίες για ένα «αποτυχημένο κράτος» στη Συρία είναι το μεγαλύτερο μέρος της αλήθειας. Για τον Πούτιν, αφορά επίσης την επιρροή του στον κόσμο – και συγκεκριμένες ανησυχίες για την εσωτερική ρωσική ασφάλεια. Αυτό επιβεβαιώνεται επίσης από τις πρώτες αναφορές των ρωσικών αεροπορικών επιθέσεων, μετά τις οποίες τα αεροσκάφη του Πούτιν βομβάρδισαν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους και όχι αυτές των πιο μετριοπαθών ανταρτών στην περιοχή Χομς.

Από τη μία πλευρά, η Ρωσία δεν είναι μόνο ο τελευταίος υποστηρικτής του Άσαντ μαζί με το Ιράν, αλλά από την άλλη η Συρία είναι επίσης η μόνη χώρα στην περιοχή που είναι φιλική προς τη Μόσχα. Για παράδειγμα, η Ρωσία είχε εδώ και πολύ καιρό μια ναυτική βάση στο Tartus, 90 χιλιόμετρα νότια του προπύργιου Latadia του Άσαντ – τη μόνη βάση της Ρωσίας στη Μεσόγειο.

Από την άλλη πλευρά, εκτιμάται ότι έως και 7.000 τσετσένοι μαχητές πολεμούν στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Θα ήταν μια τεράστια απειλή για τη σχετική ειρήνη που επικρατεί σήμερα στον Καύκασο εάν επιστρέψουν στην πατρίδα τους από τον εμφύλιο πόλεμο. “Γιατί να περιμένουμε μέχρι να επιστρέψουν στο σπίτι, καλύτερα να βοηθήσουμε τον Άσαντ να τους πολεμήσει στη Συρία”, δήλωσε ο Πούτιν στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό CBS.

Πώς αντιδρούν οι ΗΠΑ

Προς το παρόν είναι αισθητά παθητικοί. Στην ομιλία του προς τα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τόνισε και πάλι ότι «μετά από τόσο μεγάλη αιματοχυσία και σφαγή» δεν μπορεί κανείς απλά να επιστρέψει στο status quo και ότι η μετάβαση σε μια νέα ηγεσία στη Συρία είναι αναπόφευκτη. Σε συνέντευξή του στο MSNBC την Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι μίλησε για “ομαλή μετάβαση” εξουσίας στη Συρία – αλλά μια τέτοια μεταφορά πρέπει αναπόφευκτα να εμπλέξει τον Άσαντ.

© APA / EPA / Chip Somodevilla Ο Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται να υποχωρεί

Διαφορετικά, η αμερικανική αντίδραση είναι προς το παρόν περιορισμένη στο να συζητάμε τις αεροπορικές επιχειρήσεις των δύο πυρηνικών δυνάμεων, έτσι ώστε τα αεροσκάφη τους να μην παρεμποδίζονται. Οι ΗΠΑ πετούν αεροπορικές επιθέσεις σε θέσεις IS στη Συρία εδώ και ένα χρόνο.

Την Τετάρτη το απόγευμα, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών Τζον Κέρι και Σεργκέι Λαβρόφ συμφώνησαν συνομιλίες στη Νέα Υόρκη για το πώς θα προχωρήσουν, οι οποίες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν την Πέμπτη.

Πώς συνεχίζεται

Προς το παρόν υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι το σχέδιο του Πούτιν να διατηρήσει το καθεστώς του Άσαντ στην εξουσία – ακόμη και αν βρίσκεται μόνο σε μια “βασική Συρία” στις ακτές της Μεσογείου – θα μπορούσε να πετύχει. Τις τελευταίες εβδομάδες, η Ευρώπη έχει ήδη συνειδητοποιήσει ότι πιθανότατα δεν θα υπάρξει λύση στη Συρία χωρίς τον Άσαντ. “Πρέπει να μιλήσουμε με πολλούς ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένου του Άσαντ”, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στην ειδική σύνοδο κορυφής της ΕΕ για την προσφυγική κρίση την περασμένη εβδομάδα. Και ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Sebastian Kurz έχει ήδη κάνει παρόμοια δήλωση. Αν και τα εγκλήματα του Άσαντ δεν πρέπει να λησμονηθούν, βρίσκεται στην ίδια πλευρά με τη Δύση στον αγώνα κατά του IS, δήλωσε ο Κουρς στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τώρα φαίνεται ότι οι ΗΠΑ, επίσης, στρέφονται επιφυλακτικά σε αυτήν την πορεία. Ο Πούτιν δημιούργησε και πάλι στοιχεία.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

11223344 Παρ, 02 Οκτ 2015 00:33

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

ο Πουτίν κάνει αυτό που η μέτρια εε ήταν πολύ ηλίθια ή πολύ μικρή για. όταν φτάσει στη γραμμή (όχι είναι) είναι ο ήρωας του κόσμου και είναι τόσο πολύ για τον Πουτίν. καλύτερος ένας από τους δέκα δειλούς

neusiedlersee Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015 8.30 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση